Ο Όμιλος μας

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Όμιλος μας είναι ο μόνος επίσημα αναγνωρισμένος ως όμιλος που αντιπροσωπεύει την φυλή του επανιέλ μπρετόν στην Κύπρο από τον Κυνολογικό Όμιλο Κύπρου. Ο Όμιλος έχει εγγραφεί το 1998 σύμφωνα με τον περί Σωματείων και Ιδρυμάτων Νόμο από μία ομάδα που ήταν πραγματικά φανατικοί λάτρες του μπρετόν. Αναφέραμε πιό πάνω «επίσημα» διότι οι μπρετονιστές ήταν πολύ καλά οργανωμένοι και ενεργοί ως γκρουπ σχεδόν δέκα χρόνια πριν την εγγραφή του σωματείου.

Ο πρώτος εκλεγείς Πρόεδρος του Ομίλου μας ήταν ο κ. Γρηγόρης Ιωαννίδης, μετά ο κ. Ιορδάνης Χ˝Γεωργίου και τώρα ο κ. Πέτρος Α. Μιχαήλ.

Παρόλο που ο Όμιλος μας βρίσκεται σε μία χώρα που είναι νησί και οι δυσκολίες όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων ή άλλες εκδηλώσεις είναι πολύ περισσότερες σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες τα Διοικητικά Συμβούλια των τελευταίων ετών κατάφεραν να λάβουν μέρος είτε με ατομικές συμμετοχές είτε ως Εθνική Ομάδα σε αγώνες κυνηγετικών ικανοτήτων διεθνούς επιπέδου (C.A.C.I.T.) όπως στην Γαλλία, Πολωνία, Ισπανία, Κροατία, Ιταλία και Ελλάδα με εξαιρετικά αποτελέσματα που μας έκαναν υπερήφανους και πολύ καλά γνωστούς στην Ευρώπη με πολλούς φίλους και διασυνδέσεις.

Επίσης τα τελευταία χρόνια μέλη του Ομίλου μας εισήγαγαν επανιέλ μπρετόν από τις καλύτερες γραμμές της Ευρώπης τόσο από μορφολογικής όσο και από πλευράς ικανοτήτων σε αγώνες έρευνας και πρακτικού κυνηγίου έτσι ώστε να βελτιώσουν την φυλή όσο καλύτερα μπορούν και να δημιουργήσουν το «τέλειο επανιέλ μπρετόν» διότι ΑΥΤΗ η φυλή αξίζει τα πάντα.

©2020 Epagneul Breton de Chypre. All Rights Reserved. Developed by OnlineTraders.eu

Search