Εγκύκλιος της F.C.I.

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 
Εγκύκλιος της F.C.I. σχετικά με το Standard της φυλής των επανιέλ μπρετόν


«Κατόπιν αιτήματος του Κεντρικού Κυνολογικού Ομίλου Γαλλίας, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του standard της φυλής, τονίστηκε ότι το απαιτούμενο ύψος των επανιέλ μπρετόν όπως καθορίζεται στο standard της φυλής πρέπει να εξετάζεται όταν πρόκειται να δοθούν διακρίσεις σε Εκθέσεις Μορφολογίας. Οποιοδήποτε σκυλί το ύψος του οποίου δεν είναι σύμφωνο με το καθορισμένο στάνταρ της φυλής πρέπει να αποβάλλεται από το ρινγκ με την αξιολόγηση του «ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ» («DISQUALIFIED») (σύμφωνα με το άρθρο 6 Προσόντα και Αξιολογήσεις βάση των Κανονισμών της F.C.I. σχετικά με τις Εκθέσεις Μορφολογίας).

Γι΄αυτό τον λόγο καλούνται τα μέλη της F.C.I. καθώς και οι συμβαλλόμενοι συνεργάτες να πληροφορήσουν όλους τους κριτές και τους διοργανωτές της Έκθεσης Μορφολογίας σχετικά με το περιεχόμενο της Εγκύκλιου αυτής.

Με σκοπό να βοηθήσουν οι κριτές της φυλής αυτής ο Όμιλος Επανιέλ Μπρετόν Γαλλίας με την έγκριση και υπό την αιγίδα του Προέδρου του Κεντρικού Κυνολογικού Ομίλου Γαλλίας, Μr. Gérard ARTHUS, εκπαιδευτικό σεμινάριο τον Ιούλιο του 2010. Πρόσκληση αποστέλλεται με αυτή την Εγκύκλιο».

©2023 Epagneul Breton de Chypre. All Rights Reserved. Developed by OnlineTraders.eu

Search