Διοργάνωση αγώνων C.A.C.I.T . σε πολωνικό έδαφος

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι κατόπιν πολλών προσπαθειών και αφού προηγήθησαν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις  τόσο με τον Κεντρικό Όμιλο Πολωνίας όσο και με τον Όμιλο Επανιέλ Μπρετόν της ίδιας χώρας η F.C.I. ενέκρινε την διοργάνωση αγώνων C.A.C.I.T .  σε πολωνικό έδαφος και συγκεκριμένα στο Busko  Zdroy από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2013.

Αξίζει να σας αναφέρουμε  ότι  στους αγώνες C.A.C.I.T.  που θα διοργανώσουμε στην Πολωνία θα λάβουν μέρος τόσο επαγγελματίες εκπαιδευτές όσο και ερασιτέχνες από διάφορες χώρες όπως Γαλλία,  Ιταλία , Σερβία, Τσεχία, Βουλγαρία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Ελλάδα και άλλες,  συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της χώρας που μας φιλοξενεί.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε θερμά τον Κυνολογικό Όμιλο Κύπρου ο οποίος μας βοήθησε και συνεργάστηκε πλήρως μαζί μας  για την επίτευξη του στόχου μας για διοργάνωση C.A.C.I.T.  στην Πολωνία . Η εν λόγω διοργάνωση αναμφίβολα τιμά και  αναδεικνύει   ιδιαίτερα την Κυπριακή Κυνοφιλία καθώς και τον Όμιλο μας ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για  τη διεξαγωγή αυτής της διεθνούς συνάντησης Field Trials στην οποία θα λάβουν μέρος από τα καλύτερα επανιέλ μπρετόν  της Ευρώπης.


Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Πέτρος Α. Μιχαήλ
Πρόεδρος O.E.M.K.

©2024 Epagneul Breton de Chypre. All Rights Reserved. Developed by OnlineTraders.eu

Search