Καλωσόρισμα

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Aγ. Φίλοι, αγ. Μπρετονίστες,


Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην νέα ιστοσελίδα του Ομίλου μας ο οποίος έχει  σχεδόν 30  χρόνια   ιστορία  και   είναι από τους πιό δραστήριους Ομίλους στην Ευρώπη  και  ο  οποίος  τυγχάνει  διεθνούς   σεβασμού  και  αναγνώρισης .


Η  ιστοσελίδα μας έχει σκοπό να δώσει στον επισκέπτη της όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν το Επανιέλ Μπρετόν.

Επίσης επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα μας μπορείτε να είστε ενήμεροι για όλες τις δραστηριότητες που πρόκειται να διοργανώσει ο Όμιλος μας.

Ακόμα ένας στόχος μας είναι να σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις σημαντικές διοργανώσεις των Εκθέσεων Μορφολογίας και Αγώνων Κυνηγετικών Ικανοτήτων στην Ευρώπη.

Μέσω του φωτογραφικού υλικού μπορείτε να δείτε από κοντά ωραίες στιγμές σε εκδηλώσεις που αφορούν το Επανιέλ Μπρετόν γι΄αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να έρθετε και εσείς πιό κοντά σ΄αυτές τις στιγμές και  να  αντιληφθείτε καλύτερα  την  μεγάλη  αγάπη  των  μπρετονιστών γι'αυτή  την  υπέροχη  φυλή.

Μείνετε  σε συχνή επαφή μαζί μας αν θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για το Επανιέλ Μπρετόν και τις δραστηριότητες του μοναδικού  Ομίλου που εκπροσωπεί  έγκυρα αυτή την υπέροχη φυλή: το Επανιέλ Μπρετόν !

©2024 Epagneul Breton de Chypre. All Rights Reserved. Developed by OnlineTraders.eu

Search